Active Lifestyleclub Dordrecht
Welkom ! Ben jij klaar om fit en gezond te worden. Wil je afvallen, spiermassa opbouwen en sterker worden. Je bent van harte welkom bij onze club. Wij verzorgen Coaching op voeding, Bootcamps en buiten trainingen.

Over mij


 

Angela, aangenaam!


In 2014 ben ik 15 kilo afgevallen en is mijn liefde voor sport en gezonde voeding enorm gegroeid. Door de jaren heen heb ik veel kennis over gezonde voeding en sport opgedaan. 

 Doordat ik mijn kennis graag met anderen wil delen ben ik in 2019 begonnen als voedingscoach en met het geven van bootcamp lessen. Ik vind het belangrijk dat sporten vooral heel leuk is en we samen met een leuke groep veel plezier hebben aan het sporten. Mijn bootcamp lessen zijn daarom voor elke leeftijd en elk fitheidsniveau toegankelijk. 

Ik geloof in consequent zijn en dat hard werken wordt beloond. Ik weet zeker dat iedereen zijn doel kan behalen, en, dat wat je doel ook is, dat bereikt kan worden. Ik coach dan ook op alle aspecten die met een gezonde levensstijl te maken hebben. Namelijk voeding, beweging en mindset. Deze drie dingen werken nauw samen om tot de kern van je doel te komen. 

Wees welkom om een Fitcheck bij mij te doen, zodat we kunnen bespreken wat voor jou nodig is om je doel te bereiken. 

Natuurlijk verwelkom ik je ook om met mij de bootcamp mee te doen.    

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram